21.02.2009 г., 9:25 ч.

Надежда (Любов и Вяра) 

  Поезия » Друга
805 0 12

В мелодия от сън и мрак,
повита в кукувича прежда,
във най-дълбоката гора
живее моята Надежда.

В един далечен океан,
в най-непрогледната му бездна,
не помня вече откога,
живее моята Надежда.

И от високото небе
една звездица ме поглежда -
като изпъдено дете! -
и там е моята Надежда.

Протягам двете си ръце.
В сърцето топля й постеля.
Дано пък някой ден рече,
за малко там да се пресели
.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??