На съпругата ми
Пред очите ми старееш –
В сърцето ми си още млада.
А като дюлята ми зрееш
И трупаш в себе си наслада.
В душата ми си светлината
И тя във нощите ме грее.
Духът ми – кон във равнината,
по твойте стъпки все вилнее.
От цялата Вселена наша,
побрала се в гнездото земно,
преставам вече да се плаша
за бъдещето ни неземно.
Пред очите ми старееш –
В сърцето ми си още млада.
В душата ми и днес живееш,
И ти си моята награда!
© Никола Апостолов Всички права запазени
Тя винаги ще е млада и красива и ще изпълва твоето
сърце! Красиво, нежно, романтично признание! Поздравления!!! 🌻