Срещнах те...
Молих те...
Мислих за теб,
но може би съм си загубила времето!
Сега разбрах, че си грешка,
но не каква да е -
най-хубавата в живота ми!
Може да не се случи нищо между нас,
но знай, че не съжалявам, че те срещнах, опознах, обикнах!
Никога няма да съжалявам, че се появи в живота ми!
Ти превърна го дори за броени мигове в приказка,
за която никога не съм и мечтала!
© Теодора Щерева Всички права запазени