21.01.2009 г., 0:29 ч.

Най-празното кътче от мен... 

  Поезия » Друга
609 0 1

           Пепел от онова, което изгоря...

           Следите на прошката, оставила следа...

           Отронени сълзи, събрани в една душа.

           Целувката, запечатана в нечие сърце...

           Радостта, преплетена с тъга...

           И пак есента, затрупала всичко със своите спомени от лятото...

           Студено е без теб и няма го слънцето, което да донесе светлина...

           Има само мраморна самота и диамантени чувства...

           Блестят в най-празното кътче от мен.

           Защото само ти го запълваш...

          

          

© Бен Ар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??