13.10.2013 г., 20:27 ч.

Най-прекрасният ден 

  Поезия » Любовна
1467 0 5

Не вярвах, че ще се случи,

по пътя си смело вървях,

но чудо и мене улучи,

когато аз тебе съзрях.

 

Не можех очите да зърна,

дори не познавах гласа.

Но в мен се нещо обърна

до днес си остана така.

 

Усещам ръцете ти нежни,

даряваш ме с ласки, любов.

Вярвам в мечтите копнежни.

Даваш ми с тях благослов.

 

Открадна ти моята душа,

от теб съм безумно пленена.

За твоята нежност горя,

дори да съм много ранена.

 

Любов красива, голяма,

не можеш залъгва с трохи.

Тя, която душата пленява,

иска вярност за своите дни!

 

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??