30.04.2009 г., 18:21 ч.

Накарай ме 

  Поезия » Любовна
1158 1 1

Караш ме да се усмихвам,

така все едно съм единствена.

 

Караш ме да дишам,

сякаш ми е за последен път.

 

Караш ме да викам,

така, че да искам всички да ме чуят.

 

Караш ме да видя

неща, до сега непознати за мен.

 

Караш ме да се чувствам

като феникс,

току-що възродил се от пепелта,

крещейки... обичам те!!!

© Виктория Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??