28.03.2010 г., 15:58 ч.

Намери ключ във мен! 

  Поезия » Любовна
690 0 8

Към теб, Любов,

с брилянтна светлина,

прозрецът ми е отворен.

На хоризонта ти

търкалям слънце,

разливам птичи смях,

трева разлиствам...

По страниците на сърцето ти

разпуквам стихове,

в душата ти

дърветата напъпвам...

За теб във теб

летя!...

 

- Мой полъх си на Пролет!

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??