21.06.2009 г., 20:06 ч.

Напиши... 

  Поезия
817 0 28

                   Напиши...


Като хищна птица в Душата ми впи
свойте думи, с желязо ковани...
По безплътните рани вали,
сякаш дрехи на плет са простряни...

Напиши тоя смешен финал...!
И от кулата - пясъчен замък -
аз забравям небе, че си дал...
Пред Сезам се възправям! От камък!

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??