27.03.2008 г., 1:00 ч.

*** (Наподобявам вече...) 

  Поезия » Друга
516 0 5
                        ***
Наподобявам вече десетина реда,
а присърце са ми неписаните десет.
И този млад поет така ме гледа,
сякаш подир миг ще го обесят.

Не сме виновни с тебе, друже мили –
животът ат е, но и дърта кранта.
Виж, преди да си изгубил сили,
как тази нощ виси като поанта.

© Константин Делов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??