13.05.2011 г., 21:44 ч.

Напразни надежди 

  Поезия » Друга
1136 0 2

Напразни надежди

надигат плахо глава,

тайни чужди кроежи

ги връщат пак в прахта.

 

И ето, те умират,

недостигнали сини небеса,

а копнееха да видят

тъй много чудеса.

 

Има ли смисъл

да се борят отново,

или някой е орисал

да са празно слово?

© Любослава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??