May 13, 2011, 9:44 PM

Напразни надежди 

  Poetry » Other
1156 0 2

Напразни надежди

надигат плахо глава,

тайни чужди кроежи

ги връщат пак в прахта.

 

И ето, те умират,

недостигнали сини небеса,

а копнееха да видят

тъй много чудеса.

 

Има ли смисъл

да се борят отново,

или някой е орисал

да са празно слово?

© Любослава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??