3.05.2015 г., 15:59 ч.

Напред 

  Поезия » Друга
361 0 1

Напред

 

Нареждаш своя пъзел сам,

не чакаш никому балсам,

да плюе всекиму е дар,

да хвали - не е във буквар!...

 

Очаквай подлост в гръб сега,

дори с усмивка да е тя,

че туй по-лесно е уви,

а не за теб - добри очи...

 

Чети и бягай, не реви,

от слабост тези са злини,

отправяй взор, натам, напред

и пак напред - за многая лет!...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??