23.01.2011 г., 0:30 ч.

Напук на света 

  Поезия » Любовна
763 0 9

Искам да избягам  със  тебе.

Някога.  Някъде  Просто така.

Отвъд пространството и времето.

Напук на  всички  правила!

 

Да ни прегърне вятърът-орисник

и страстно  да танцуваме с дъжда.

Хоризонтът да ни  бъде съдник.

Закрилник таен – блудната зора.

 

Със диви ручеи да ми се вричаш.

Със летен зной -  да ме желаеш.

С планинска чистота да ме обичаш.

Със чародейска страст да ме гадаеш…

 

 

Със бури дръзко да ме обладаваш,

с  порои в мене да  проникваш.

С пожари  мойта кръв да палиш.

Във птичи полети да  бликаш…

 

Нека   да   остана  със  тебе.

Винаги. Навсякъде. Напук на света.

Да бъда твоят   единствен жребий.

Да бъдеш моята единствена съдба…

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??