8.06.2017 г., 18:36 ч.

Напълно 

  Поезия » Любовна
275 1 3

„Чуй

как ми бие силно сърцето ти.“ | Wisława Szymborska

 

накъсва ми се дъхът ти

от близостта 

настръхва ми кожата ти

от усещане

свива ми се стомахът ти

от страх

разширяват ми се зениците ти

от учудване

насълзяват ми се очите ти

от радост

потрепват ми устните ти

от нетърпение

отмалява ми тялото ти

от желание

нагърчва ми се душата ти

от очакване

докато не ми се отпусне сърцето ти

напълно

в моето

© Надежда Тошкова Всички права запазени

09/06/2015

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??