13.09.2017 г., 15:11 ч.

Нарцис 

  Поезия » Любовна
1025 0 0

Да обичаш нарцис е път изгубен,
да обичаш нарцис е тегло,
наперен горд и самовлюбен,
в своето знатно потекло.

 

Че е вечно прав дори си вярва
и своята истина една,
отстоява с чук или със брадва,
и не чувства той вина.

 

Да бъдеш нарцис, знай, е бреме,
гордостта да величаеш,
но тя не дава само ще ти вземе

и любов не ще познаеш...

© Ралица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??