17.09.2022 г., 20:01 ч.  

Наричане за Вяра, Надежда и Любов 

  Поезия » Друга
242 3 6

За едното име се цял живот живее.

Всеки с чест го носи. Нека се гордее!

С вяра, с упование курбан да нарече,

надежда в дните земни крепко да втъче.

Любовта да сгрее човешките сърцата.

Премъдрост да напътства всякоя съдба.

С низ от благоденствие дните да са пълни

но да не забравяме, че сме простосмъртни.

Благодат, сполука, щастие да грее,

в мислите, в делата обич да лелее.

В делници и празници блаженство да има

за душата праведна, чиста и ранима.

© Златка Чардакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??