24.09.2007 г., 21:12 ч.

Нарисувай ме 

  Поезия
962 0 9
Нарисувай ме с дъха си,
с пръсти нежно ме извай,
измисли ме със ума си,
с устните си цвят ми дай!

И дано да ме харесаш,
както си ме сътворил,
весел ли си, ще съм песен,
болка, ако си унил.

Жаден ли си, ще съм ручей,
гладен ли си, ще съм плод.
Отегчен? Ще бъда случай.
Уморен? Ще съм живот.

© Зорница Петровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??