Sep 24, 2007, 9:12 PM

Нарисувай ме 

  Poetry
971 0 9
Нарисувай ме с дъха си,
с пръсти нежно ме извай,
измисли ме със ума си,
с устните си цвят ми дай!

И дано да ме харесаш,
както си ме сътворил,
весел ли си, ще съм песен,
болка, ако си унил.

Жаден ли си, ще съм ручей,
гладен ли си, ще съм плод.
Отегчен? Ще бъда случай.
Уморен? Ще съм живот.

© Зорница Петровска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??