Нарисувай ми вятъра
Дето роши косите
Нарисувай ми порива
Дето раздвижва душите
Нарисувай съня ми
От светлина изтъкан
Нарисувай песента
И мисълта ми
Морето нежност
В мене нарисувай
Не спирай...
Лудувай...
Танца мой ти нарисувай
Не поглеждай в мрака
Никой там не чака
Рисувай в бяло и златисто
Рисувай...
Светло е и чисто
© Любомир Деничин Всички права запазени
Поздрав!