27.09.2008 г., 12:30 ч.

Нарисувай ми, художнико! 

  Поезия » Друга
2122 0 11

Нарисувай ми, художнико,
усмивка,
която тъгата да не може да изтрие.

Нарисувай ми, художнико,
сълза,
която злото от света да може да измие.

Нарисувай ми, художнико,
очи,
с които красотата да поглъщам.

Нарисувай ми, художнико,
ръце,
с които само тебе да прегръщам.

Нарисувай ми, художнико,
мечта,
с която да заспивам, а нощта да няма край за нас.

Нарисувай ми, художнико,
криле,
с които да долитам и да те гледам с часове в захлас.

Нарисувай ми, художнико,
душа,
в която водопади нежни си говорят с планината.

Нарисувай ми, художнико,
търпение,
с което да обагря дните си докрай в живота.


Нарисувай ми, художнико,
и после само ме обичай!

© Красимира Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??