20.03.2020 г., 18:40 ч.

Народът 

  Поезия » Гражданска
489 1 1

Винаги жертвата е той -

коронавирус, бедност, атентати.

От "елита" да му помогне няма кой,

живурка той с мизерните заплати.

 

Той като добитък е третиран.

Сам смята туй за нормално.

Кога ли адекватно ще е разбиран

от тях в битието си многострадално?

 

И неговата Голгота наближава,

и последната илюзия прекърши се

в тази бедна, пропаднала държава

и като Христос ще каже:"Свърши се!"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??