След като намерих Джони,
тъй наречения Уокър скоч,
през антракта взех и тоник
с джин. Ех, че е лунна нощ!
Джени, защо ли ме опиваш
само с мисълта ми за любов?!
Запилях се в ръжената нива –
за целувка нова съм готов!
Когато любовта те нощем вика,
кой ще търси и за миг покой?!
Колко влюбени от извора ѝ пиха:
"Идвам,мила!"
"Къде си,мили мой?"
Само Финдли все нехае и говори,
има опит, неведнъж е ял пердах!
"Любовта е лудост" и няма умора...
С песните на Бърнс цяла нощ не спах!
© Стойчо Станев Всички права запазени