23.01.2008 г., 9:42 ч.

Нашата скала 

  Поезия » Любовна
490 0 1

Нашата скала

Пазиш ли още онези спомени,
за целувката под слънчевата дъга,
макар и от съзнанието прогонени,
още ги пази нашата скала.


Тя още пази онази целувка,
която с много обич ти ми подари,
още помни първата милувка,
която ми даде под слънчевите лъчи.


Седя при скалата, а тя ми говори,
за онази силна прегръдка една
и дълбока рана в сърцето отвори,
щом ме попита - къде си сега?


Разказа ми за всички нежни думи,
които на залез сме си разменили,
разказа ми как нежно ме целуна,
не повярва, че сме се разделили...


Поплакахме си с нея двете,
седнах, където седяхме преди
... и сякаш пак докосна ти ръцете
и слънчева целувка ми дари...


Скалата каза, че и тя е почувствала
нашата обич и ми призна,
че никой до нашето място не е допуснала,
за да остане завинаги нашата скала...
 

      04.08.2007

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??