14.11.2005 г., 18:28 ч.

Нашата стихия 

  Поезия
901 0 0

Нашата стихия

Ангелски гласове сме ние
и няма да го крием.
Песента е нашата съдба,
нашите радост и мечта.

С нея покоряваме върхове,
гоним бурни ветрове.
Тя е нашата стихия-
даваме ти я, вземи я!

Щом я чуеш ти завчас,
ще се влюбиш и във нас,
ще си кажеш - "Виж ги ти,
прекрасни са и толкова добри!"

А ние даряваме песента,
с любов, от сърце и душа.
На всеки, който я обича,
щастие му тя зарича!

© Донка Томицина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??