14.05.2004 г., 12:49 ч.

Нашата вселена 

  Поезия
1504 0 2
Аз искам да създам Вселена
и в нея- само аз и ти.
Като небе да бъде нашата постеля,
а свещите да са като звезди.

Аз искам да създам Вселена
без Слънце, ала с много светлина,
дошла от любовта ни споделена,
раздала всичката си топлина.

Аз искам да създам Вселена
със нощи спрели на мига,
а дните нека са победа-
отплатата на любовта.

Аз искам да създам Вселена
с живот от нашите сърца,
душата да е тихичко стаена,
така да продължим във вечността.

И таз Вселена приказно-вълшебна
за двама ни, която ще създам,
тъй простичка и толкоз земна
за нищо няма да я дам.

© Дарина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??