8.03.2018 г., 22:55 ч.

Нашите следи 

  Поезия » Философска, Гражданска
380 1 2

Когато видиш красота в идиота,

когато се прегърнеш със клошар,

когато споделиш на друг порока,

когато станеш роб, не господар,

 

то значи си намерил вече тая,

обгръщаща всемирна топлина.

И си открил посоката към Рая

и как след теб да види се следа.

 

Следите ни, съвсем не са дълбани

резки със нокти, лакти, колена.

А белези след заздравели рани,

оставени с души и със сърца!

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??