16.08.2008 г., 13:11 ч.

Нашия час 

  Поезия » Любовна
581 0 3


В стаята ми малка на бюрото
седеше снимката ти в "моя кът"
и там до теб в захлас перото
описваше различния ни път.

Аз, влюбена в тебе до забрава,
погубена от всеки поглед твой,
прости ми, само споменът остава,
че някога ти бил си мой.

Дали в сънищата или в мечтите
те имах и се борих аз за нас,
дали ще се познаем и сред звездите,
когато настъпи и нашия час.

                                             00:38ч
                                             15.08.09г

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??