Нашият миг Вечност...
Подхвана ни нечакан Вихър,
красив каприз ни завъртя
и покрай нас премина тихо
със нежен повей Любовта...
Изтръпнахме от страст и нега,
внезапно ускорили дъх
във тоя ураган и с него
достигнахме самият Връх...
И бяхме в тоя миг съгласни
за вечно да останем там,
макар да грееше прекрасен
Светът под нас като на длан!..
д-р Коста Качев
© Коста Качев Всички права запазени
Поздрави, докторе!