НАСЛАДА
Ах, как ми липсва онзи първи ден,
когато се докоснаха телата!
Изпитахме ний ласка искрена, естествена и непозната. . .
Върховна, екзотична, тръпнеща. . .
Наслада. . .
Завинаги останала в сърцата!
© Симеон Пенчев Всички права запазени
Приятен ден !