17.12.2008 г., 11:52 ч.

Настояще 

  Поезия
623 0 2

Безлистни, уморени клони
се оглеждат в очите
на изцъклени локви,
закачливият вятър
днес е в плен на покоя,
есенно тихо е!
Зад щорите спуснати,
приглушен си отива денят,
а аз галя кучето
в скута ми сгушено
и музика слушам,
а крехкият пукот
на дървата в камината
ми нашепва истории
за бъдещо щастие
и тъгата по минало...
Настояще!

 

Приятели, искам да ви поздравя с една мелодия, която много харесвам!

 

 http://www.youtube.com/watch?v=Eu3RZhCIWHU

 

 

© Наталия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??