11.09.2004 г., 18:40 ч.

Настроение 

  Поезия
1075 0 0
Дъждът вали и капчици безброй
потропват по прозореца отвън.
Почуквам нежно по клавишите
и сякаш се унасям - сладък сън.

Вали, аз свиря Лунната соната,
над мен е статуята на Бетховен
и всичко ме отнася от Земята
аз дишам волно, радостно, упойно


Стара Загора - 1971 г.

© Стелиана Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??