Sep 11, 2004, 6:40 PM

Настроение 

  Poetry
1077 0 0
Дъждът вали и капчици безброй
потропват по прозореца отвън.
Почуквам нежно по клавишите
и сякаш се унасям - сладък сън.

Вали, аз свиря Лунната соната,
над мен е статуята на Бетховен
и всичко ме отнася от Земята
аз дишам волно, радостно, упойно


Стара Загора - 1971 г.

© Стелиана Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??