9.09.2005 г., 20:19 ч.

Настроение 

  Поезия
788 0 2
Оттенъци
    от отшумели пирове.
Съзвучия
     от ноти,
         свирени
             фалшиво.
И гилзи по паважа
   на смръщени
            квартали.
Хартийки от бонбони
покрай капачки бирени...
И ти-несръчен симулант
           на истински неща.

© Светлозар Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??