Sep 9, 2005, 8:19 PM

Настроение 

  Poetry
791 0 2
Оттенъци
    от отшумели пирове.
Съзвучия
     от ноти,
         свирени
             фалшиво.
И гилзи по паважа
   на смръщени
            квартали.
Хартийки от бонбони
покрай капачки бирени...
И ти-несръчен симулант
           на истински неща.

© Светлозар Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??