1.07.2008 г., 12:08 ч.

Настръхнало 

  Поезия » Еротична
954 0 16
Чета ти мислите,
а после се рисувам,
и кожата опарена
гори,
червено,
нажежено
до прекъсване,
на дъх насечен
вятърът свисти.

Чета ти мислите,
а после се срамувам,
със пръсти
по задъхано стъкло,
и някъде на тъмно те рисувам
от плът и кръв,
настръхнали в едно...

© Лулу Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??