30.10.2011 г., 17:28 ч.

Насън зовях 

  Поезия » Любовна
612 0 1

Насън зовях аз нещо,

сещам се от спомен блед,

че изведнъж ми става тъй горещо,

а после ме сковава лед...

 

Ала що сънувам - аз не помня,

просто мярка се изтрит нюанс,

после ставам и се чудя:

що за сън сънувам аз?

 

Сънувам го през девет дена,

през девет нощи ми се мярка

и във съня си сякаш дебна

да запомня светлината ярка...

 

Но, уви, пак затрито,

явява се едно петно

и мисля гневно и сърдито,

че сънувал съм една любов...

© Никола Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??