7.02.2009 г., 8:23 ч.

Научи ме... 

  Поезия » Друга
980 0 21

Посрещни ме, Море,

разлюляно от страст и от жажда.

Аз дойдох.

Аз съм тук.

Ето вече стоя на брега.

Аз те искам, Море.

Съблечи ме.

Не питай.

Не чакай.

Хвърли в най-дълбокото

моя свян,

моя смут,

моя страх...

 

Приласкай ме, Море.

Влей във мен непозната наслада.

Научи ме да любя.

Научи ме да искам,

да знам...

Подарявам ти себе си цялата,

моята младост.

Ти ми дай само едно.

Ти ми дай

любовта.

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??