Научих, че отишъл си на сгледа.
Дали ти нея или тя теб да огледа.
Е, разкажи ми как изглежда тя,
Дали за твоята лъжица е уста?
Дали ще си допаднете така,
тъй както със предишната жена?
За всичко на готово си научен,
сам да се справяш, май не си обучен.
Но тая може и да те обучи
да си послушен като вярно куче.
Научих, че сегашните жени
и пръста си не мръдват без пари,
а ти си стиснат, казваш" няма" често,
парите даваш си за свое нещо.
Всеки си гледа своя интерес -
такова е положението днес.
И няма вече никъде жени
да се задоволяват само с трохи.
Жена за теб да срещнеш, се надявам
и щастие в живота пожелавам!
© Нели Всички права запазени