5.05.2007 г., 13:42 ч.

НАЗАД  

  Поезия
394 0 0

Връщам се назад, когато
бяхме заедно и щастливи аз и ти.
Обвинявам себе си за чувствата ни пропиляти,
за тъгата и неизживените мечти.


Час по час минава времето,
а ти оставаш в моето съзнание.
Не можах да устоя на изкушението,
а сега изпитвам единствено страдание.


Сутрин се събуждам с мисълта за теб,
не искам да го правя, боря се със всички сили.
Без теб сърцето ми превръща се във лед,
нуждая се от любовта ти, мили.

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??