7.01.2015 г., 0:14 ч.

Наздраве 

  Поезия » Философска
333 0 0

 

 

Гледам чашата си строго,

разливаща във мене огън -

нима от тебе имах нужда

да ме топлиш? Ти си чужда!

 

Не ми го причинявай,

не размеквай душа и тяло,

не поне в тоз живот,

нищо че тежи като хомот...!

 

Той ми е извечната награда,

която трябва да изстрадам

сред горчива обич и сладостна омраза,

за да дефинирам: Да! Аз съм!

 

Наздраве!

Но не бях ли ясен?

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??