5.10.2008 г., 15:21 ч.

Наздраве, любими! 

  Поезия » Любовна
838 0 8
  Наздраве, любими!

Наздраве,

любими,

за любовта!

Да пием

жадно,

до дъно,

както никога

преди това...

Усмихваш се

нежно,

мълчим...

Светлина

неземна

от очите ни

струи...

От виното...

дали?...

Наздраве!

Чашите

звънтят...

Огласяват,

любими,

празника

на любовта ни

днес, сега...

а утре и...

завинаги...

                     На С.

© Диа-непокорна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??