Oct 5, 2008, 3:21 PM

Наздраве, любими! 

  Poetry » Love
840 0 8
  Наздраве, любими!

Наздраве,

любими,

за любовта!

Да пием

жадно,

до дъно,

както никога

преди това...

Усмихваш се

нежно,

мълчим...

Светлина

неземна

от очите ни

струи...

От виното...

дали?...

Наздраве!

Чашите

звънтят...

Огласяват,

любими,

празника

на любовта ни

днес, сега...

а утре и...

завинаги...

                     На С.

© Диа-непокорна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??