15.11.2016 г., 12:21 ч.

Наздравица 

  Поезия » Друга
327 0 3

За минали и утрешни тъги,

довели до прозрение душата.

За радости, заключени в мази

на овехтелите приятелства.

За думите, неказани на глас,

дочути от невидимото ехо.

За пътят в неочакван час,

граничещ с безкрая на морето.

За слабостта да носиш кръст,

за суеверната ни вяра.

За мисълта, че неведнъж

началото започва с края.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??