Nov 15, 2016, 12:21 PM

Наздравица 

  Poetry » Other
328 0 3

За минали и утрешни тъги,

довели до прозрение душата.

За радости, заключени в мази

на овехтелите приятелства.

За думите, неказани на глас,

дочути от невидимото ехо.

За пътят в неочакван час,

граничещ с безкрая на морето.

За слабостта да носиш кръст,

за суеверната ни вяра.

За мисълта, че неведнъж

началото започва с края.

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??