21.03.2008 г., 23:20 ч.

не! 

  Поезия
854 0 2

 

Как да се откажа от мечтите,

как в небето без криле да полетя.

Не зная защо угаснаха здездите

и неусетно тъжни станаха очите.

 

Сама... в тъмнината пак вървя,

студено... от дъха на замръзналите им души,

и те са като мене -

безпътни, останали и те  сами.

 

Да изкрещя не мога - вече нямам глас,

да заплача не искам - нали съм силна.

Затова сега се лутам в себе си затворена,

търся отговори в душата си оголена.

 

Как да се откажа от мечтите,

та нали са само те в мене цели.

Как в небето без криле да полетя,

нали ще падна на студената земя...

© Ивелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??