6.10.2023 г., 16:31 ч.

Не бих 

  Поезия » Любовна
137 0 0


И да можех, не бих изтрил паметта
от ръцете ти, ласки дарявали, 
от нозете, затичани с лудостта,
от очите ти, страстно изгаряли!

Всяка сутрин не мога, любима,
без смисъла искрен и нов
на усмивка, която се скрива
зад ъгъла в нежна любов.

Не вярвам в цвета на платното си бяло.
Докрай извървян да е пътя ми искам
и моля небето във времето спряло,
на живота ръката силно да стискам!




































































































© Иван Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??