20.05.2012 г., 15:16 ч.

Не бил разбирал Никой поетесите... 

  Поезия » Хумористична
917 0 18

                                                                       По дяволите,
                                                                       никой не разбира поетесите...

                                                                       Ана Петрова
 

Не бил разбирал Никой поетесите...
По дяволите!... Аз нима съм... Никой?...
Разбирам ви от раз... И ви харесвам...
Дочувам и въздишките ви тихи...
И стъпките ви тайнствени
по улиците нощни на мечтите...
Събуждам се от тупкането на сърцата
и от вълненията на гърдите ви...
Но разберете ме, за Бога,
и вие, поетични птички! -
Да имах сто... и повече живота -
бих дал любов... на всички ви...


Марин Тачков
20 май 2012 г.

 

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??