14.12.2004 г., 18:14 ч.

Не бягай от злото 

  Поезия
1282 0 2
Не бягай от злото

Вървя без път без посока
вървя без мир и без край.
Оглеждам се в очи тъжни,
изпълнени с мъка и печал.

Оглеждам се в души странни,
наситени с злоба безкрай.
Обръщам се падам умирам,
и страдам от тях обладан.

Поглеждам към тях и си зная
това ще е краят комай.
"Не бягай ти братко от края
а бий се със злото до край".

© Станислав Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • като кажа че нещо е добро то просто е така...продалжавай...
  • Специална благодарност на Рози за идеята на това стихотворение. Без нейната помощ нямаше да го напиша никога! БЛАГОДАРЯ РОЗИ!
Предложения
: ??:??