13.08.2013 г., 20:01 ч.

Не човъркай с длетото 

  Поезия » Пародии
792 0 2

"Не дълбай с длетото тънко

моето сърце..."

 (из градския фолклор)

 

 

Виж отново

жълта есен е дошла.

Пак листата

тъмната мъгла събра.

 

Аз със друга,

ти обаче си със друг.

И за двама

няма вече място тук.

 

Не човъркай

със длетото тук и пак...

На сърцето

не оставяй твоя знак.

 

Нека бръчки

върху нашите чела

да ни спомнят,

ти че моя си била.

 

А портрета

от стената го свалих.

Този камък

зад гърба си аз хвърлих.

 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??