7.05.2022 г., 0:21 ч.

Недопълнена 

  Поезия » Любовна
246 0 0

На луната ли приличам? 

Все на части,
все разбита, 
не допълнена...
На облак ли приличам?
Ту мъглива, ту сива,
все намръщена.. 
На звезда ли пък приличам?
Светеща само в тъмнина, 
в светлина, угасваща ..
Или на жена приличам? 
Все търсеща истинска любов, 
сгряваща, не угасваща.. 

 

©️ Серджи Абил 🌙☁️🌟💗
Всички права запазени 2022

© Серджи Абил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??